15 sep

Wij Bloggen Glutenvrij : Neem je zelf iets mee als je een feestje hebt.

Iedere 15e van de maand schrijven Bloggers iets over glutenvrij. Ik heb al een poosje niet mee gedaan door omstandigheden, maar neem toch weer deel aan dit leuke Bloggen.

Deze maand hebben we het over een feestje en of je zelf iets mee neemt. Als we een verjaardag hebben neem ik wel vaak toastjes mee omdat niet iedereen deze kent.  (klik
Het lekkerste vind ik de paarse verpakking, de andere vind ik een beetje zout, maar deze kun je ook zonder beleg eten, als zoutje.
In het begin nam ik veel meer mee, maar omdat ik al zo lang glutenvrij moet eten is dat niet meer zo nodig, de meeste mensen weten nu onderhand wel wat ze voor mij kunnen kopen. 
Toch vind ik het jammer dat er dan heel veel gekocht wordt, ook wat ik niet zo lekker vind zoals de Hazelino die me bijna de neus uit komt, omdat ik deze in het begin overal kreeg. Je wilt mensen ook niet voor het hoofd stoten omdat ze zo hun best hebben gedaan om wat voor je te halen. Toch zou ik het fijner vinden als ze vragen wat ik graag lust, ik lust namelijk niet alles, net zoals mensen die geen dieet hebben.
Tegenwoordig is er heel veel te koop in de winkels, waar ik enorm blij mee ben omdat de keus groter is geworden.
De Bloggers die allemaal mee doen zijn:

http://ikbenglutenvrij.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *