02 dec

Estafette

decemberglutenvrij

Eindelijk is het dan zo ver, met heel wat Bloggers gaan we de maand december iedere dag een stukje schrijven over deze maand,de een met recepten de andere met een verhaal maar iedere dag geven we het stokje over aan een ander, een soort estafette maar dan van Bloggers.#wijbloggenglutenvrij en #decemberglutenvrij bloggen we allemaal over. Ik doe dit jaar ook weer mee en zal me zelf even voor stellen.

IK ben Gerda Hobert, ben huisvrouw en heb 3 kinderen en inmiddels een kleinkind, hoe bijzonder is dit om mee te mogen maken. Iedereen is goed gezond dat is geweldig. Ben de enigste in  ons gezin met coeliakie, mijn zus had het ook en samen waren we min of meer maatjes in het glutenvrije leven.

Gisteren, 1 december was het de beurt voor Manon die het spit af heeft mogen bijten met haar blog over glutenvrije tips zie hier (klik).

Vandaag is het de beurt aan Elize die een glutenvrij recept plaats deze kun je op haar Blog lezen (klik) Wie er morgen wat schrijft kan je lezen op haar blog, zij geeft het stokje vandaag weer over.

IK wens iedereen heel veel plezier met het lezen van alle Blogs en hoop dat jullie inspiratie op kunnen doen wat betreft het glutenvrije leven in de december maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *