02 okt

Vakantie 2017

Vakantie 2017.

 

Nadat ik toestemming had gekregen van de chirurg om op vakantie te gaan met goede pijnstillers, begon voor mij een snelle voorbereiding op een lange reis naar Spanje. De vakantie van 2017 kon beginnen.  Ik had me al ingesteld dat we niet zouden gaan dus moest ik snel omschakelen en zorgen voor eten voor onderweg.

De reis.

We hadden de hotels al geboekt voor de heen en terugreis daar hadden we geen zorgen over, en qua eten in Spanje hoefde ik me ook geen zorgen te maken. We besloten om eten mee te nemen voor de overnachting zodat we niet eerst op zoek hoefden naar een eetgelegenheid. Op vrijdag 12 augustus 2017 zijn we al om 4 uur vertrokken richting Frankrijk waar we zouden overnachten. We hadden slaatje en wat gekookte eieren bij ons voor de lunch en voor onderweg ook van alles en nog wat om te eten.

Spanje.

Aangezien wij er al jaren naar Spanje gaan naar het mooie plaatsje Calpe, en ik er vorig jaar ook uitgebreid over heb geschreven wil ik niet alles herhalen, mijn vorige vakantie kan je hier lezen (klik).

De tweede dag toen we de grens overgingen bij Spanje hebben we een stop gemaakt bij een station waar ook een Burger King zat, tot mijn verbazing las ik dat ze ook een glutenvrij menu hadden en binnen zag ik dat er ook broodjes van Schar verkochten werden met beleg en zelfs glutenvrije pasta serveerder, ik wist niet wat ik zag, had wel gehoord dat ze in Spanje al wel glutenvrije broodjes hadden maar niet dit hele assortiment. Ik kon het niet laten om een glutenvrij menu te bestellen.

                                                

                   

Por que No

Zoals voorgaande jaren zijn we natuurlijk weer bij Por Que No wezen eten omdat we daar zo graag komen en precies weten wat wel en niet kan. Ze spreken er 4 talen dat is wel handig als je in het buitenland bent. Het eten is er altijd een feest voor mij en mijn man.

                                                                                                                                        

Na 3 volle weken in het mooie dorp Calpe te zijn geweest werd het weer tijd om af te reizen naar Nederland en natuurlijk hebben we weer boodschappen mee terug genomen, jammer dat we geen diepvries hebben anders had ik nog meer gekocht voor thuis.

                                          

One thought on “Vakantie 2017

  1. Pingback: Lijst: Glutenvrij op vakantie - Ik ben glutenvrijIk ben glutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *