19 okt

Vakantie 2013 vervolg.

Na Italië zijn we nog een paar dagen naar het mooie plaatsje Willingen geweest in Duitsland. Eerst gevraagd of ik er ook glutenvrij kon eten, ze houden rekening met ieder dieet, dus geboekt bij  Hotel Friederike (klik).  Het ligt op loop afstand van de een ski schans en heeft een prachtige wandel omgeving.

 

Heerlijk gezwommen en in de sauna geweest en me lekker glutenvrij laten verwennen.
S’morgens kreeg ik warm afgebakken broodjes.

Het avond eten bestond uit een 3 gangen menu, wat ze voor mij speciaal klaar maakten als ik iets niet mocht eten. Ben daar erg verwend en was ook zeer dankbaar wat ik ze heb verteld. Ik hoorde er gewoon bij, dat was in 1 woord gewelidig.

We hebben niet eens naar een ander restaurant gezocht, omdat het daar zo goed geregeld was.Toen we weer naar huis gingen heb ik beloofd een stukje te schrijven over het Hotel, dat doe ik met liefde om ook anderen te laten zien, dat het ook zo kan zonder probleem. We gaan er zeker nog een keer naar toe!
Ze vertelde dat ze het brood kochten bij Rewe een groot supermarkt keten, daar heb ik natuurlijk ook wat gekocht en mij verbaasd hoeveel ze daar in het assortiment hebben.

 

One thought on “Vakantie 2013 vervolg.

  1. Pingback: Lijst: Glutenvrij op vakantie | Ik ben glutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *