05 nov

Consenza

Consenza

Voor een paar weken terug kreeg ik een proefpakketje van consenza toe gestuurd om te proeven, hoe leuk is dat!

                                

Ik had net brood gekocht die dag die ik even in de kast had gelegd omdat we mee liepen met de Sallandse wandelvierdaagse dan ben je wel wat brood nodig voor onderweg omdat we 4 dagen de 20 km wilden lopen.

Baguette

Ik was zo benieuwd hoe de meerzaden baguette smaakte omdat ik hem wilde gebruiken als shoarma broodje net als een sneetje witbrood van het vloerbrood die er ook bij in zat.

Ik bakte de broden en de baguette af zoals op de verpakking aangegeven stond.

                                                

Eet al jaren glutenvrij en moet eerlijk zeggen dat ik nog niet eerder zo lekker heb gegeten met dit brood en de shoarma, ik hou van zaden op een broodje wat mijn voorkeur heeft.

Vloerbroden

Van alle vloerbroden die ik heb gekregen vond ik het meerzaden vloerbrood het lekkerste en ook fijn om mee te nemen voor onder weg tijdens het wandelen, voor we weg gingen smeerde ik het brood en deed het in een plastic zakje in mijn tas bij alle andere glutenvrij eten voor mij. Het smaakte mij heerlijk en ik zat lekker tussen alle mensen in mijn broodje te eten. Het viel mij op dat er verschrikkelijk weinig glutenvrij voor mij was bij de rustpunten, behalve een lekker warm gekookt eitje die ik tussen mijn broodje kon doen, dat is altijd een leuke verrassing die we ieder jaar krijgen in het dorp waar we een rustpunt hebben. Voor alle wandelaars een eitje en een appel hoe leuk is dat!

           

Ben jij ook zo benieuwd naar de broden van Consenza,  je kan ze hier bestellen.(klik)

Marit scheef ook al een stukje over dit brood dat kan je hier lezen (klik)

Ook Fabienne schreef er een stukje over en heeft zelfs een winactie voor dit brood lees hier haar blog (klik)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *