28 jan

Perzikkentaart

perzikkentaartIngrediënten:

175 gram meel (half ketan en half rijstemeel)

150 gram boter.
150 gram suiker.
3 eieren.
1 theelepel bakpoeder.
1 blik halve perziken
1 eetlepel abrikozen jam.
1 springvorm doorsnede 26 cm.

Perziken uit laten lekken en droog deppen met keukenrol.
Boter en suiker luchtig mixen, daarna ei 1 voor 1 er door mixen, hierna het meel toevoegen en goed door elkaar mixen.
Beslag in de springvorm schenken en hierover de halve pezikken op de kop in het beslag leggen.
Afbakken in de oven op 180 graden in ongeveer 25 minuten. Als het klaar is lekker instrijken met abrikozen jam.

perzikentaart perziktaart klaar

Eet smakelijk.

2 thoughts on “Perzikkentaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *