14 nov

Glutenvrije verjaardagstaart

Ik wilde graag een andere taart bakken voor een verjaardag dan de standaard taarten die ik normaal maak zoals de monchou taart ( klik ) met deze bodem ( klik ) of de appeltaart die ik zelf erg lekker vind ( klik ).
Via de Gebaksjuwelier ( klik ) las ik een heerlijk recept die ik al meerdere malen heb geprobeerd en uiteindelijk heb ik heerlijke biscuitbodem kunnen bakken. Het afwerken moet ik nog wel veel oefenen maar ben op de goede weg. Man en kinderen vonden het heerlijk dus ik bak deze zeker vaker.

 
Omdat we meer visite kregen dan anders heb ik alle hapjes ook glutenvrij gemaakt, zo ook de glutenvrije quiche die ik gemaakt heb met plakken ham en kaas om en om en afgemaakt met opgeklopte eieren, dan 30 minuten in de oven gedaan. Jammer genoeg heb ik geen foto’s gemaakt, wel een klein bordje voor de gasten s’middags klaar gemaakt, waar stukje quiche op liggen, deze houden we er zeker in, makkelijk om te maken en het smaakt ook heerlijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *