14 mei

Cake

Ingerdiënten:

200 gram boter.
200 gram suiker.
4 eieren.
100 gram Rijstemeel (toko)
100 gram Ketanmeel (kleefrijstmeel, toko)
of 50 gram Tapiocameel en 50 gram Ketanmeel.
1 zakje vanille suiker.(RUF)
1 zakje bakpoeder.(Dr.Oetker)

Boter, en suiker mixen, een voor eeen ei er door mixen tot een glad beslag.
Het meel, de vanillesuiker en de bakpoeder er door goed door mixen.
Hierna in een ingevet cakeblik gieten, afbakken in de oven op 150 graden in ongeveer een uur.
Zelf heb ik een combimagnetron, deze stel ik in op cake op 1100 gram dan is het binnen een half uur klaar.
Deze cake heb ik ook gebakken voor de wandeling op de Holterberg.

cake

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *