14 mei

Bami

Ingerediënten:

3 ons gehakt.
1 bamipakket (groenten)
1 pak rice noodles van Santa Maria (brede variant.)
1 pak bami goreng mix
4 eieren.
ketjap manis.

Bak het gehakt rul in wat olie, voeg de groenten (behalve tauge) er aan toe en de kruidenmix.
Bak de eieren rul in een ander pannetje en voeg dit aan het gehaktmengsel toe.
Ik gebruik zelf de rode peper niet, omdat ze het hier te scherp vinden.
Kook de noodles in 3 minuten, daarna in een vergiet en even afspoelen, voeg de uitgelekte noodles aan het gehaktmengsel toe en schep alles goed door elkaar, als laatst de tauge zodat deze lekker knapperig blijft.
Serveren met kroepoek, atjar, augurk en een gebakken eitje en scheutje ketap.

Eet smakelijk.

Bamigroenten Kruiden en tauge Rijstnoodles bami

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *