Appeltaart 2
Aangezien ik mee heb gedaan aan wij bloggen glutenvrij waarin de voorraadkast ter sprake kwam, zag ik spullen staan die ik wel een keer wilde gebruiken voor een appeltaart.
Het zelfrijzend bakmeel waar ik nog genoeg van heb en een blikje appeltaartvulling leken me wel erg aantrekkelijk om mee te bakken.
Heb het recept van snelle appeltaart gebruikt zie hier (klik) inplaatst van rijstemeel en ketanmeel heb ik 175 gram zelfrijzend bakmeel gebruikt.
Voor dit recept heb ik de combi-oven gebruikt en ingesteld op taart van 1,2 kg de rest doet hij dan van zelf, binnen een half uur is de taart dan klaar.
Het resultaat was niet zo als bij de taart waar ik zelf altijd appels snij, maar het rook wel erg lekker en het zag er ook wel lekker uit.
Nadat het afgekoeld was heb ik een stukje geprobeerd, het viel niet tegen maar met verse appelen vind ik het toch veel lekkerder, neemt niet weg dat smaken verschillen, misschien had ik 2 blikjes vulling moeten gebruiken omdat 1 wel erg weinig is voor zo’n hele taart.
Ik heb het heerlijk opgegeten, zo doe ik het dus nooit weer 😀