15 mei

Aardbeienmacarons

Ingrediënten:

1 pak RUF Macarons,aardbei of chocolade.
2 eiwitten.
50 gram zachte boter.
1 eetl.melk.

Eiwitten met een mixer ong. 3 minuten mixen op de hoogste stand, bakmix er voorzichtig door spatelen.
Met behulp van 2 theelepels ongeveer 24 hoopjes op een met bakpapier bedekte bakplaat leggen.
Bakplaat in de oven leggen, oven op 50 graden in stellen en 20 minuten in de oven laten rusten.
Hierna oven op 150 graden zetten en verder afbakken in 15 minuten.
Ondertussen de zachte boter met de melk en de cremepoeder goed mixen tot een mooi glad beslag.
Macarons af laten koelen en voorzichtig van de bakplaat halen, op 1 macaron de vulling smeren en een tweede er tegenaan drukken, dit herhalen tot ze allemaal klaar zijn.
Verder af laten koelen in de koelkast.

2012-04-15 16.34.49 Macaron Macarons

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *