25 nov

Winterfair

Vandaag maar eens niet gewandeld want het waaide verschrikkelijk, ik ben verder gegaan met mijn krans waar ik al een poos mee bezig ben om er allemaal pailletten op te prikken. De eerste is de grootste en is af waar ik wel blij van ben omdat het wat langer duurde met al de spelden die je er in moet prikken. Eerst heb ik wat balletjes gemaakt dat gaat tenminste lekker vlot.

Na de middag zijn we nog even naar de winterfair geweest bij Serbonne link waar een kraam stond met erg veel en mooie marsepeinen figuren. Ik kon het niet laten om te vragen of dit allemaal glutenvrij is en kreeg een eerlijk antwoord dat ze alles helemaal zelf maken en ze geven zelfs workshops die kan je op hun website vinden onder www.chomar.nl ik was erg onder de indruk en kon de verleiding haast niet weer staan om een glutenvrije zwarte piet te kopen. Of ik er een keer een workshop zal gaan volgen lijkt mij wel erg aantrekkelijk.

 

Na de markt hebben we koffie gedronken bij het restaurant wat er bij zit, gelijk gevraagd of je er ook glutenvrij kan eten, heb er al een keer heerlijk glutenvrij broodje gegeten, en warm eten kon ook hoorde ik vanmiddag, mooi nieuws voor ons en lekker dicht bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *