15 nov

Vrijwilligers

Als elke vrijwilliger een sterretje was, werd het nooit meer donker. Loesje

Zaterdag 14 november was er een vrijwilligersdag in Naarden bij de NCV waar wij ook een uitnodiging voor hebben gekregen. We moesten vroeg op staan omdat het voor ons wel erg ver rijden is en ondanks dat het de intocht van Sinterklaas was zijn we toch gegaan.

Een beetje te vroeg kwamen we in Naarden aan en hebben we gewacht in de hal tot het tijd was en we naar binnen mochten waar we werden ontvangen met koffie en thee en een heerlijk gebakje.

Bedank taartjes

 

Nadat iedereen binnen was liepen we gezamenlijk naar een andere zaal waar we werden verwelkomt door Bianca Rootsaerts die toch ook even stil bleef staan bij het verschrikkelijke gebeuren in Parijs waarbij meer dan 100 doden zijn gevallen na   aanslagen op meerdere plaatsen.

De dag werd ingevuld door allerlei leuke dingen waar je zelf aan kon geven wat er moest veranderen en allerlei andere zaken.

Tussen de middag kregen we een heerlijke lunch aangeboden waar we allemaal van hebben genoten. Ook was er een presentatie over “Hoe heurt het nu eigenlijk” wat erg leuk was om de etiquette tijdens het eten te leren.

Aan het eind van de middag hadden we nog een borrel uurtje met live muziek waar we gezellig samen nog even na konden praten met een hapje en een drankje.

Voor we naar huis gingen was er voor iedereen nog wat lekkers om mee te nemen en als bedankje een leuke surprise voor alle vrijwilligers.

Voor de heren                Voor de dames bedankje

 

Deze dag had nog een vervolg voor alle vrijwilligers nadat het glutenvrij magazine uit was, waar erg lekkere recepten in staan, heerlijk voor de feestdagen.

Glutenvrij

Alle vrijwilligers kregen nog een cadeaubon en een erg leuke kaart als dank voor alle uren die ze gemaakt hebben voor de mensen met een glutenvrij dieet.

Bedankt Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *