07 jan

Verjaardag

Na de feestdagen jarig zijn, geeft voor mij altijd een extra druk, kerstboom weg, alles weer opruimen, nieuwe boodschappen halen en me afvragen welke hapjes ik dit keer eens zal maken voor mijn verjaardag.
Omdat ik vroeg in Januari jarig ben is er vaak ook nog een Nieuwjaars borrel wat de mensen komen drinken die we nog niet hebben gezien in het nieuwe jaar, altijd gezellig.
Dit jaar besloot ik om een qiuche te maken als hapje, deze had ik voor het eerst gemaakt toen mijn man jarig was en viel goed in de smaakt.

Ik maak het niet met bladerdeeg maar gewoon met opgeklopt ei, plakjes ham en kaas en zet het 20 minuten in de oven op 200 graden om af te bakken.
Ik heb het af laten koelen en in stukjes gesneden. Natuurlijk had ik ook monchou met een uitje en ham er om heen, omdat ze dit allemaal erg lekker vinden hier thuis. Ik moet samen met mijn oudste zus glutenvrij en heb alles voor de verjaardag ook allemaal glutenvrij zodat iedereen er van kan eten.

 
Als gebak had ik een monchoutaart, snelle appeltaart van het forum en een soort slagroomtaart die niet helemaal geslaagd was, maar smaakte wel goed.
Ik ben enorm verwend deze dag en kreeg een mooie keukenmachine omdat mijn mixer wel heel erg warm werd. Ook een mooie taarten snijder wat ik niet verwacht had, natuurlijk veel bloemen en geld en allerlei andere cadeautjes.
Heel veel felicitaties via Facebook, wathsapp, sms, privé berichten, gewoon te gek voor woorden, heel erg lief allemaal. Bedankt!!
 
4 thoughts on “Verjaardag

  1. Oh wat handig zeg zo'n taartensnijder! Ik ben zelf zo slecht in het recht in delen snijden van een taart! Laat je weten of het goed werkt?
    Geniet lekker van al je cadeautjes!

    JoJ

  2. Van harte gefeliciteerd nog Gerda! Wel gezellig om zo in 1 keer iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen. Heb je voor mij het recept van die quiche? Het ziet er heerlijk uit allemaal en ook ik ben erg nieuwsgierig of die taartensnijder werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *