27 aug

Vakantie boeken!

Ik zit al een hele poos te zoeken waar we naar toe zouden kunnen gaan voor onze vakantie.
Man lief doet mee met een activiteit op 6 september daarom zijn we wat later met op vakantie gaan.
Ik hou van warmte, maar als we dan terug komen zitten we misschien al in de herfst en kunnen we zo de lange broek en trui weer aan.
Heb allerlei vakantie pagina’s bezocht en gechat met mensen die er achter zaten.
Tot mijn stomme verbazing zei er een mevrouw dat ik het best all. incl. kon gaan reizen i.v.m. mijn dieet, dat kon ik zelf kiezen wat ik wel of niet mocht eten.
Begrijpen ze het dan nooit? Ik kan toch niet zien wat er in een product wordt gedaan aan de buiten kant, en wat er in sauzen zit aan graan soorten.
Ik durf wel all. incl. want we zijn dit voorjaar ook wel naar Gran Canaria geweest wat ons heel erg goed bevallen is, maar om zomaar naar een ander land te gaan waar we de taal ook niet machtig van zijn, met een dieet pasje en de vermelding dat ik glutenvrij moet eten, vind ik na wat ik gehoord heb toch wel een beetje griezelig.
Wat doen we, gaan we naar een land waar glutenvrij wel goed geregeld is of toch een ander land. Wat zouden jullie doen ?

3 thoughts on “Vakantie boeken!

  1. Moeilijk!
    Ik zou denk ik toch naar Spanje gaan. Een eiland, of Andalusie. Zo,n mooie streek! Wij maakten er jaren geleden een raodtrip, prachtige vakantie.
    En hoorde ik nou dat ze in Portugal ook goed zijn in glutenvrij? Ook mooi, maar wel iets koeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *