08 mei

Monchou taart bodem

Ingrediënten:

90 gram meel (half ketan en half rijstmeel)
75 gram boter.
75 gram suiker.
1 tl bakpoeder.
1 ei.
1 tl fiberhusk

Taartbodem bakken op 180 graden in ongeveer 15 minuten, goed af laten koelen voor gebruik.

taartbodem voor monchou

2 pakjes monchou.
2 pakjes slagroom.
200 gram witte basterd suiker.
Blik jonker fris aardbeien of kersen.

Monchou en basterd suiker goed mengen.
Slagroom stijf kloppen en door het monchou mengsel scheppen.
Wat van het mengsel in kleine vormpjes scheppen en de rest op de taart bodem, op laten stijven in de koelkast.
Voor gebruik blik jonker fris er over verdelen.

Monchoutaart met aardbeien

Eet smakelijk.

2 thoughts on “Monchou taart bodem

  1. Pingback: Drukke maand, Appel notentaart, Yoghurttaart, Conditie

  2. Pingback: Glutenvrije verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *