15 mrt

Mijn glutenvrije keuken
Mirjam kwam met het idee om weer samen te gaan bloggen op de 15e van iedere maand. Iedereen die blogt kan mee doen en zo ook bij de anderen lezen hoe zij/hij een blog bij houdt over het onderwerp.
Dit keer is de glutenvrije keuken aan de beurt.
Bij Mirjam kan je lezen wie er dit keer allemaal mee doen zie hier (klik)
Ik had een erg mooie keuken maar wou heel graag een nieuw aanrechtblad waar ik makkelijker op kon werken.
Doordat ik veel zelf bak, kreeg ik last van een tennisarm, met mijn verjaardag kreeg ik een hele mooie keukenmachine zodat deze het meeste werk van me overneemt.

Wat ben ik blij met deze machine, mijn keuken is op 1 kastje na helemaal glutenvrij, omdat we het warm eten allemaal glutenvrij eten, om voor 2 personen apart te gaan koken heb ik weinig zin in. 
Ik heb naast mijn combi-magnetron ook een fijne oven gekregen waar ik veel beter mijn taarten en plaatpizza in kan bakken.
Om een beetje een indruk te krijgen van mij keuken heb ik wat foto’s gemaakt.

 

Af en toe krijgen ze een gewone pizza en andere snacks omdat deze veel duurder zijn dan de gewone snacks. We hebben wel 2 frituurpannen, eentje helemaal glutenvrij voor de patat. Mijn kruiden kastje zit boven de kookplaat en ik gebruik ook heel veel gedroogde kruiden wat ik erg lekker vind.
De Maggi die er in staat, mag ik niet, de rest allemaal wel gelukkig.
In de koelkast heb ik een apart vakje voor mijn boter en wat beleg die ik alleen gebruik. Kaas eten we allemaal en zit in een dichte doos. Ze weten hier thuis erg goed dat ze niet met de brood handen aan de kaas mogen komen, en dat doen ze ook zeker niet meer na 10 jaar.
Ben erg tevreden over onze keuken en er ook erg blij mee.
 

2 thoughts on “Mijn glutenvrije keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *