22 jan

Margriet

Margriet.

In oktober 2016 ben ik uitgenodigd door de Margriet voor een foto shoot in Heemskerk. Samen met mijn man ben ik er naar toe geweest en hebben we een heerlijke dag gehad.

Na wat heen en weer gemaild te hebben over de lunch ben ik zonder zelf wat mee te nemen er naar toe gegaan, dit had ik beter niet kunnen doen omdat er geen lunch voor mij was. Er waren wel broodjes maar niets was glutenvrij terwijl het interview over glutenvrij ging en ik niet zomaar alles kan eten. Er stonden wel tomaatjes en druiven waar iedereen wat uit kon pakken, dus ook de mensen die gewoon brood aten. Koffie en thee was er wel voldoende en ook wat lekkers bij de koffie maar niet voor mij.

Aangezien we een hele reis hebben moeten maken begon mijn maag toch wel te knorren rond 12.00 uur en ik zou blij zijn als we klaar waren en ik ergens wat te eten zou kunnen halen. De hele sessie van opmaken, het haar doen de nagels lakken en de kleding en schoenen uitzoeken en daarna de foto shoot, het duurde tot ongeveer half 4 toen we klaar waren. Ik vond het geweldig om een keer mee te mogen maken en heb het van de lunch maar voor lief genomen, maar zo hoort het niet.

Het verhaal met de foto zou 6 januari 2017 in de Margriet komen maar ik kreeg een mail dat het een week later zou worden. Toch kreeg ik de Margriet van week 2 wel thuis gestuurd maar niet die van week 3 waar ik in stond. Via internet zag ik mijn verhaal voorbij komen dus snel naar de winkel om zelf een Margriet te kopen en te zien hoe ik op de foto stond in welke positie ze een foto hadden gekozen. Er waren natuurlijk veel meer foto’s gemaakt en die mocht ik aanvragen als  de Margriet uit was. Heb ze inmiddels een mail gestuurd en ben erg benieuwd hoe de foto’s er uitzien. Het was al met al een hele beleving om mee te maken, wat ik eerst niet wilde maar ik heb er absoluut geen spijt van om hier aan mee te werken.

2017-01-13 20.24.52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *