08 mei

Kou lo Youk

Ingrediënten:

1 pond kipfilet.
100 gram vismeel.(thuis vis bakken, smedes fine food)
100 ml water.
1 pot atjar tjampoer.
1 fles zoete chillisaus van Go-Tan.
1 pak rijst.

Maak een beslag van het meel en water, snij de kipfilet in blokjes en haal de kipfilet door het beslag, dit bak ik in een frituurpan tot ze mooi van kleur zijn.
Doe van te voren de uitgelekte atjar tjampoer in de ovenschaal, leg hier de stukjes gebakken kipfilet op en giet er flink wat chillisaus over, of een pot kant en klare zoet zure saus waar stukjes fruit in zitten.
Verwarm alles even in de magnetron.

koe lo youk 1 Koe lo youk

Kook de rijst.

Serveer de rijst met kou lo youk en kroepoek.

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *