Glutenvrije verjaardag
Als ik jarig ben maak ik dagen van te voren al een lijstje met hapjes die ik maken wil en welk gebak ik zal trakteren.
De avond voor mijn verjaardag had ik nog een heerlijke oliebol van ZoeteBakselz voor mijn oudejaarsavond.
Heb dit keer gekozen voor een appel-amandeltaart waar ik dit recept voor heb gebruikt heb alleen wat gesnipperde amandelen toegevoegd en een mochoutaart volgens dit recept.
Voor de hapjes had ik kipfilet met een stukje ananas, gevuld ei, ham met monchou, komkommer, stukje kaas , kaas met ananas en kipsaté, plakjes worst gemaakt en alles glutenvrij zodat ik overal aan mee kon doen. Meer recepten kan je hier vinden.
Op tafel had ik ook alleen maar glutenvrij lekkers staan, natuurlijk had ik zoals altijd weer veel te veel.
Onze dochter bleef ook eten en lust graag Hartige taart met sla er bij, die heb ik dus ook gemaakt voor het avond eten het recept kan je hier vinden.
Het mooiste cadeau wat we konden krijgen is dat we opa en oma worden, dus wordt ik een glutenvrije Oma dit jaar als alles goed gaat.
2016 wordt voor ons zo wel heel bijzonder!!