Glutenvrij eten
Ik had nog een paar pizzabodems thuis liggen van Peaks freefrom die ik heb afgebakken volgens de beschrijving, maar ik heb ze niet gebruikt als pizza.
We aten namelijk shoarma en ik heb mijn bodem belegd met fijne andijvie en gebakken shoarma en daar overheen wat chillisauce van Go-Tan ik vond het heerlijk en zal dit zeker zo weer gaan eten, lekker en makkelijk om te maken.
Had ook nog een zak pasta liggen van Sam Mills die ik had gekocht bij Bestpartner.eu wat ik als eerste glutenvrije pasta toen het lekkerste vond en vind het nog steeds lekker.
Ik heb ham in blokjes gesneden en gebakken, een pot asperges in stukjes gesneden en kort mee gebakken en daar had ik een pot carbonarasaus door gedaan en als laatst de pasta en bij gevoegd. Het is een heel makkelijk en erg smakelijk recept en serveer er altijd geraspte kaas bij, aangezien ik niet van kant en klare sauzen hou is het me erg goed bevallen en ga dit ook zeker weer maken omdat de rest het ook erg lekker vond hier thuis.