14 dec

Zoete Bakselz

Via een bakles heb ik Gea leren kennen, toen wist ik nog niet dat ze zelf ook heel erg lekker glutenvrij bakt.
Op Facebook stond dat er een Kerstmarkt was in Borne waar zij ook aanwezig was met haar eigen bakselz , ik moest er even naar toe, ze verkocht ook glutenvrije nieuwjaars rolletjes en kletskoppen die ik al meer dan 10 jaar niet meer heb gegeten.   Samen met mijn man, zijn we naar Borne gereden waar een gezellige Kerstmarkt was, als snel kwamen we bij de kraam van Gea, waar ik van alles mocht proeven, ik wilde alles wel kopen zo lekker was het allemaal.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
Ik heb wel veel gekocht, want hoe vaak kom je zulke mensen tegen die heerlijke dingen bakken die je al zo lang niet meer hebt gehad.
                                                

                                          
Ik kreeg visite kaartjes van haar en toen zag ik dat ze ook een eigen  website  ( klik )en een Facebook pagina heeft, die heb ik natuurlijk even opgezocht en geliked. Zo kon ik nog meer lekkere bakselz zien, voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik ga er zeker weer naar toe, het is heerlijk!

One thought on “Zoete Bakselz

  1. van mijn schoondochter oliebollen en nieuwjaarsrolletjes gekregen van zoetebakkerz. Ze waren super lekker, echt een aanrader. Ook leuk voor een verjaardagstaart, is weer eens wat andersals het standaard product van de bakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *