26 mei

Vervolg McDonalds

Beste Gerda,
 
Gefeliciteerd!! Met jouw zelf samengestelde burger de MacDroombroodje sta jij op dit moment in de Top 20 van favoriete Bekende Burgers van Nederland! De kans is dus erg groot dat jouw burger straks in de Top 10 staat en jij wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de feestelijke jurybijeenkomst op maandag 4 juni a.s.
 
Houd deze dag daarom alvast vrij in je agenda. Het jury-event duurt de hele dag en vindt plaats in de omgeving van Amsterdam. Je hoort z.s.m van ons of je tot de Top 10 behoort en daarmee van harte bent uitgenodigd voor deze jurybijeenkomst. Zonder tegenbericht van ons heeft jouw burger het helaas niet tot de Top 10 gered.
 
Omdat je op dit moment nog veel kans maakt om halve finalist te worden, willen we je vragen of je ons alvast wat meer informatie over jezelf wilt sturen, per mail of per post.
Wil je aangeven of je maandag 4 juni de gehele dag beschikbaar bent om aanwezig te zijn bij de jurybijeenkomst?
Om jouw identiteit en leeftijd te kunnen verifiëren zouden we graag een kopie van je legitimatiebewijs willen ontvangen (zie ook de actievoorwaarden op www.debekendsteburger.nl). Hierop kan je indien gewenst je legitimatie- en BSN nummer zwart maken, zolang jouw voor- en achternaam en geboortedatum nog wel zichtbaar zijn.
Ook ontvangen we graag jouw telefoonnummer zodat we waar nodig snel contact met je kunnen opnemen.
 
Bovenstaande informatie ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 25 mei 2012.
 
Natuurlijk gebruiken we deze informatie uitsluitend voor het jury-event. Mocht je niet tot de 10 kandidaten uit de top tien behoren, dan vernietigen we deze gegevens direct.
Dank je wel alvast en veel succes de komende dagen. Wie weet zien we jou terug op maandag 4 juni!
 
Met vriendelijke groet.
 
Natuurlijk heb ik alles ingestuurd, en wacht vol spanning af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *