05 mei

Scheveningen

Via Facebook heb ik deze bakker (klik)  leren kennen, .en was verschrikkelijk nieuwsgierig naar haar leuke winkeltje en met mij nog meer mensen dus besloten we om elkaar te ontmoeten in Scheveningen en samen naar Yvette Pronk te gaan om er koffie te drinken met wat lekkers er bij. Zomaar een taartje uit kiezen voor bij de koffie en wat dan ook nog eens glutenvrij is.

Er lagen Glutenvrije Magazine’s op een hele brede vensterbank. Ze is erg enthousiast en heeft veel lekkere dingen die we ook mochten proeven. Voor we naar huis gingen kon je nog wat kopen voor thuis, ik heb het geluk dat er een oud buurmeisje van mij woont dus als ze naar haar ouders gaat kan ze zo wat voor mij meenemen.
We hebben heel veel gepraat en ze vertelde dat je ook lekker een gebakken visje kon halen aan de over kant, laat de visboer toch binnen komen dus wilden we ook wel even bij hem in de winkel kijken en ik had wel zin in een gebakken visje, wat voor ons een beetje te lang zou duren omdat we nog even naar het strand wilden en allemaal voor 20.00 uur thuis wilden zijn i.v.m. Dodenherdenking.
Ik kreeg een visitekaartje van hem en ik weet zeker dat ik een keer aan kom bij zowel Yvette als de visboer. De visboer heet Spaans en kan je hier vinden.
Het was een geweldige dag, zee, zon en zandkoekjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *