21 nov

Peak’s Free From

Voor een paar weken kwam ik bij de Jumbo toen ik zag dat er een nieuw assortiment glutenvrij in de schappen kwam wat ik erg leuk vond en heb gelijk een foto gemaakt van de producten die ze net aan het inpakken waren. Kon het niet laten om ook wat nieuwe producten te kopen om te proberen en te proeven. Toen ik thuis kwam heb ik het gelijk op Internet gezet zodat andere mensen er ook wat mee zouden kunnen doen. Dit product kwam zelfs op TV met Wist je dat ( klik )


Voor een maand terug zag ik op Internet dat er een nieuwe winkel zou komen in Apeldoorn, maar kon het niet terug vinden en de familie in Apeldoorn wist ook nergens van, tot gistermorgen het bericht op Internet verscheen dat de winkel op 21 november open zou gaan onder de naam van Free From ( klik)

Ik had er graag vandaag naar toe gegaan maar was te druk met andere dingen die voorgaan. Heb vandaag wel even gebeld en hoorde dat ze ook in Assen op de glutenvrije markt staan, zie hier ( klik ) Ik heb ze al wel als Facebook geliked en ben zeker van plan om er naar toe te gaan. Ik zag dat Erik van Luyn er ook stond deze dag, hem ken ik van toen ik nog in het bestuur van Overijssel zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *