23 jul

Mrs. Crimbles

Ik kreeg een mail van Mrs. Crimbles dat ik 5 pakketten weg mag geven ter waarde van € 35,= is dat nu niet leuk.
Voel me geëerd om dit te mogen doen!
Als jullie op de facebook pagina van Mrs.Crimbles laten weten waarom jij of jullie dit graag zouden willen winnen dan kijken we samen wie de ere toekomt om dit prachtige en erg lekker pakket in ontvangst te mogen nemen.
Like hun Facebook pagina en vertel waarom je dit graag wilt.
 
MRS CRIMBLE’S is in Engeland één van de populairste Free From merken. In 2014 ontving zij de Free From People’s Choice Awards voor het beste merk Free From binnen de categorie Cakes, Muffins & Cupcakes. Naast diverse zoetigheden maakt MRS CRIMBLE’S ook hartige snacks, bakproducten en pasta’s. Heerlijk én glutenvrij. Het is niet voor niets MRS CRIMBLE’S streven de lekkerste goodies ooit te ontwikkelen, die ook nog eens glutenvrij zijn… De slogan luidt dan ook …let’s bake love!
In Nederland zijn de volgende producten (op dit moment alleen bij Albert Heijn FF schap en online hier (klik)verkrijgbaar:
2 soorten makronen (NATUREL en met CHOCOLADE):
Ouderwets lekkere kokos makronen, knapperig van buiten en zacht van binnen. Ze smaken net zo goed als je moeder ze vroeger maakte. De kokosmakroon van MRS CRIMBLE’ S met chocolade is Engelands best verkopende makroon. Zelfs zó goed dat er iedere seconde meer dan 1 over de toonbank vliegt. Heerlijk voor bij de thee en omdat ze glutenvrij zijn, kan iedereen hiervan meegenieten.
3 soorten crackers (ORIGINAL CHEESE CRACKERS, ROSEMARY & ONION CHEESE CRACKERS & TOMATO en ONION CHEESE CRACKERS):
MRS CRIMBLE’S is dol op kaas en dol op crackers! De knapperige crackers worden lekker luchtig gebakken èn zijn glutenvrij.
NIEUW! 3 soorten Cheese Bites (ORIGINAL CHEESE BITES, TOMATO & OLIVE CHEESE BITES en SOUR CREAM & ONION CHEESE BITES):
De bekroonde Chees Bites smaken geweldig. Ze bestaan voor 48% uit echte kaas. De crackers worden gebakken en niet gefrituurd, wat de smaak extra ten goede komt. De Cheese Bites zijn een perfect voorbeeld van glutenvrije snacks die zelfs lekkerder zijn dan soortgelijke varianten die wèl gluten bevatten.
Voor meer informatie over Mrs. Crimbles ga naar deze site (klik)
Ga naar onze Facebook pagina MrsCrimblesNL Like de facebook pagina hier (klik)voor de verkooppunten, nieuwtjes en acties en volg ons op Instagram MRSCRIMBLES_NL.

One thought on “Mrs. Crimbles

  1. Pingback: Mrs. Crimbles - Glutenvrij hoort erbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *