06 mei

Mijn Mac Droombroodje

Ik heb in Vianen Harmke Schippers alias Miss Glutenvrij  (klik) gesproken over de Mac, zij wist niet dat ik in maart gebeld was en vond het erg rot voor mij, maar gedane zaken nemen geen keer. 
Wel fijn dat we er samen even over hebben kunnen praten en ook nog hebben gelachen.
Dit is het broodje wat ik had samengesteld voor de wedstrijd.


Om voor mij zelf ook dingen af te kunnen sluiten heb ik Debby de Wagenaar een whatsapp gestuurd om samen een keer te gaan lunchen want dat stond op de kaart die ze mij hebben gestuurd.
Helaas had ze geen tijd en dat kan ik wel begrijpen, hoopte op een andere tijd een keer samen met haar het broodje te kunnen gaan proeven.
Na een poosje heb ik er toch maar een mail gestuurd, is wel gelezen maar helaas niet beantwoord.

Toch ben ik van plan om samen met mijn man en misschien nog wat anderen het broodje te gaan proeven voor we naar Spanje gaan waar ik in 2012 het broodje al gegeten heb.


Ik heb nog geprobeerd om met alle bloggers naar de Mac te gaan omdat ik bonnen genoeg heb, maar dat ging jammer genoeg niet door anders hadden we lekker allemaal kunnen bloggen over het glutenvrije hamburgerbroodje.
Ben heel erg nieuwsgierig hoe het smaakt, en zal er zeker een blog over schrijven.
Omdat ik met de wedstrijd een schort cadeau heb gekregen, heb er een liedje over geschreven als grap natuurlijk want de schort is mijn trofee.

Iedereen kent het liedje van Henk Wijngaard wel, voor een prikkie een sneeuwwitte bruidsjurk, deze melodie heb ik gebruikt voor de schort.
In de kast ligt, de schort van McDonald, ooit gedragen 1 enkele keer, bijna twee jaren jong, weet nog hoe het begon, met een wedstrijd maar ik hoef het niet meer. Grapje!!
 

2 thoughts on “Mijn Mac Droombroodje

  1. Hi Gerda,

    Ik wil best een glutenvrije hamburger met je gaan eten. Laat maar weten wanneer.

    Groetjes,
    Nicole (Lekker Glutenvrij)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *