29 mei

McDonalds wens.

Beste Gerda,
Van harte gefeliciteerd!! Uit meer dan 99.000 inzendingen via debekendsteburger.nl, is jouw Mac Droombroodje een van de 10 burgers met de meeste stemmen en daarmee een van de favoriete burgers van Nederland!
Samen met 9 andere geselecteerden ben je nog steeds in de race om uitgeroepen te worden tot Bekendste Burger van Nederland. Je hebt grote kans dat jij straks door het leven gaat als de Bekendste Burger en dat jouw burger in september 4 weken lang op de menukaart van de Nederlandse McDonald’s restaurants te vinden is!
Alleen, zover is het op dit moment nog niet. Als één van de 10 halve finalisten zul je eerst jouw eigen burger zelf gaan maken en presenteren aan onze deskundige jury, onder leiding van Martijn Krabbé. Dit gebeurt tijdens een feestelijk jury-event op maandag 4 juni vanaf 8.30 uur in McDonald’s restaurant Zaandam Zuid. Over de exacte invulling van deze jurybijeenkomst hoor je snel meer van ons.
Mail je reactie aan met daarin:

  • Of je maandag 4 juni de gehele dag beschikbaar bent om aanwezig te zijn bij de jurybijeenkomst.
  • Om jouw identiteit en leeftijd te kunnen verifiëren zouden we graag een kopie van je legitimatiebewijs willen ontvangen (zie ook de actievoorwaarden op www.debekendsteburger.nl). Hierop kan je indien gewenst je legitimatie- en BSN nummer zwart maken, zolang jouw voor- en achternaam en geboortedatum nog wel zichtbaar zijn.
  • Ook ontvangen we graag jouw telefoonnummer zodat we waar nodig snel contact met je kunnen opnemen.

Mocht je deze informatie al eerder naar ons hebben toegestuurd, dan hoef je dat niet opnieuw te doen. Na ontvangst van jouw mailtje nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op over het complete programma van de jurybijeenkomst!
Indien we voor woensdag 30 mei 16.00 uur geen reactie en gegevens van jou hebben ontvangen, benaderen we de volgende in de top met meeste stemmen.

Schort
We zouden het erg leuk vinden als jij op 4 juni aanwezig kunt zijn!


Wat zou het mooi zijn als ook wij een glutenvrij broodje kunnen eten!
De wens om het Mac Droombroodje glutenvrij te krijgen voor ons allemaal, zeker voor alle kinderen met Coeliakie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *