18 sep

McDonalds

Eindelijk is de winnaar bekend bij McDonalds, ik heb ze allemaal gevolgd en natuurlijk heb ik ook gereageerd. De winnaar is James Zeelenberg die het broodje Mac Mood heeft gemaakt en net als mij ook een spiegelei heeft gebruikt, ik gun het hem van harte en hoop dat hij een enorme leuke week heeft samen met zijn ouders en andere gezinsleden.

Het mooie reclame filmpje van James staat inmiddels op youtube 

Toch blijf ik hopen dat McDonalds ook voor ons verder gaat kijken wat in Spanje kan moet hier ook kunnen! De fabriek waar de glutenvrije hamburger broodjes  in Spanje worden gemaakt kan je via deze link lezen. 
Aangezien ik lid ben van de Nederlandse Coeliakie Vereniging hebben zij ook aandacht besteed aan mijn ervaringen bij McDonalds en de Hema in het Glutenvrij magazine.

 

 

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn gezin en wat vrienden naar de Mac in mijn eigen woonplaats geweest om mijn cadeaubon in te leveren en samen de Mac Mood te proeven, ik moest helaas mijn eigen broodje meenemen die ik ook nog eens niet lekker vond. Toch heb ik samen met alle anderen genoten van het eten samen met 9 mensen meer. Als dank voor mijn inzet kreeg ik ook van mijn kinderen een mooie bos bloemen wat ik erg leuk vond, bedankt!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *