03 jul

Hotbooster

Ik zag dit product in de auto kampioen van de ANWB, gelijk gebeld met de mensen die er achter zaten, natuurlijk nadat ik eerst de allergenen lijst na had gekeken, wat een mooi product.
Na veel heen en weer gemaild over dit prachtige product van 2012 die ook glutenvrije producten in hun assortiment hebben, hebben toch de uitnodiging voor de markt afgewezen.
Ik vind het erg jammer, heb zo mijn best gedaan om wat lijntjes uit te zetten zodat ze toch op de markt zouden kunnen komen. Heel wat telefoontjes heen en weer, veel praten en van alles vertellen waarom ik zo gedreven ben en blijf in de glutenvrije wereld. Als iedereen nergens op reageert krijgen we nooit een keer wat anders op de markt in Nederland. Ja ik ken heel veel mensen die contacten heb ik zelf gelegd, waar ik erg blij mee ben want zo heb je wat achter de hand. Het is en blijft leuk werk om nieuwe producten op te sporen en onder de aandacht van mijn lotgenoten te mogen brengen, ik hoop zo dat ik dit product ooit ergens in een supermarkt/ tankstation tegen mag komen en zal het zeker een keer kopen om het te proberen. Link
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden?


Dit is een reactie die ik eerder kreeg op mijn mail:

 
Beste Gerda,
 
 
Jij ook bedankt. Impressive website, dit bevestigd alleen maar dat je er veel werk van maakt!
 
Ik wacht het moment af dat je actief potentiële wederverkopers van Hot Booster / Foodiezz aanbevolen hebt de producten op te nemen, zodra het zover is hoor ik graag de contactgegevens en beste manier om het per persoon aan te pakken. Als we dat op touw gezet krijgen, kunnen we effectief knallen op de beurs in Almelo in september!


Helaas willen deze mensen niet op een glutenvrije markt staan wat ik erg jammer vond, en nog steeds vind. Nadat ze eerder zo enthousiast waren trekken ze zich nu terug, toch probeer ik via een andere omweg het wel op de markt te krijgen, ken gelukkig heel veel mensen die mij wel willen helpen om iets gedaan te krijgen…….

2 thoughts on “Hotbooster

  1. Willen ze het ook niet verkopen via de 'normale' glutenvrije wegen?
    Ik heb net een pas aangevraagd bij de Sligro. Ga meteen kijken als ik h'm binnen heb. En laat je zsm weten of ze ook daadwerkelijk lekker zijn 😉

  2. Mirjam, ze willen het wel verkopen via de normale weg, dan moeten ze zelf aan de weg timmeren, ik heb wel wat dingen geprobeerd via de Em-Té. Ben benieuwd wat jij er van vindt.Al vast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *