12 feb

Hilvis 8 & 9 Maart 2013

Eindelijk kreeg ik de mail van Hilvis dat ze weer 2 glutenvrije dagen gaan houden voor de mensen die glutenvrij moeten eten.
Natuurlijk is het voor mij wel ver weg, maar ik zet de datum in mijn agenda en denk dat ik er toch maar een keer naar toe moet rijden om een lekker portie Kibbeling zo van de visboer te kopen, dat komt hier nooit voor, maar wat niet is kan nog komen als er meerdere visboeren dit gaan doen.
Dit schreef Hilvis zelf:

Na de succesvolle Glutenvrijdag 16 november 2012, komt er een 2 daags vervolg. Vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart organiseert Hilvis niet 1 , maar 2 dagen waarin alle vis in de verkoopwagen helemaal glutenvrij is. Alle vis is glutenvrij, van gebakken vis, pizza’s, ovenschotels tot aan de vissaus toe. Er was zoveel animo voor op 16 november dat we nu breed uitpakken met al onze ervaring van de eerste keer. Vrijdag staan we met de verkoopwagen in Kortenhoef, dat is vlakbij Hilversum. Zo dekken we een stuk van het westen en midden van het land. Daarnaast gaan we zaterdag naar het oosten, waar we met de verkoopwagen in Elst vlakbij Arnhem en Nijmegen staan. We dekken dan 2 mooie steden richting het oosten.
Klik hier dan kan je het zelf lezen, wie weet ontmoeten we elkaar een van de twee dagen, dat zou leuk zijn.

Nagekomen bericht:Adressen voor de glutenvrijedagen. 

Er blijkt nog wat onduidelijkheid te zijn waar onze glutenvrije verkooppunten zijn op 8 en 9 maart. Hierbij de adressen: 

8 maart 2013 Kortenhoef, op de Curtevenneweg bij de Jumbo supermarkt van 9:00 uur tot 18:00 uur. 
9 maart 2013 Elst(Betuwe) op de Dorpstraat bij de Primera van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Hopelijk is er zo meer duidelijkheid. Een overzicht van de standplaatsen staat ook op onze website www.hilvis.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *