30 jan

Glutenvrije Beschuiten

Ik heb een mail gehad van glutenvrije markt, waarin ze me melden dat er een ander beschuit op de markt zou komen omdat ze niet meer gemaakt worden bij CVV.
Of ik hun beschuit wilde testen dan zouden ze me een paar rol toe sturen.
Ik was blij enthousiast toen de postbode een hele grote doos kwam brengen, weliswaar een dag later als wat in de mail van de post stond, maar dat terzijde.
Ik maakte het pak open en zag een rol naturel en een rol meer-granen beschuiten liggen.Het is van het merk I am Glutenfree.

 

Ik was wel erg nieuwsgierig hoe ze zouden smaken, eerst alle rommel opgeruimd, de waterkoker aangezet voor een beker cappuccino met een meer granen beschuit belegd met oude kaas.

De onderkant zit vol met allerlei zaden en zonnebloempitten, het smaakte heerlijk en ook man lief vond het erg lekker die heeft er ook 1 geproefd met alleen boter er op, deze houden we er in, ben stapel op beschuiten.
Ik kon het niet laten om ook de naturel beschuit te proeven, en belegde deze met jong belegen kaas, het liefst met aardbeien maar dan moet ik eerst naar de winkel.

Ook deze beschuit vond ik erg lekker, en het is lekker bros, dus ook deze valt erg goed in de smaak.
Qua verpakking is het ook beter verpakt omdat ze nu in een kartonnen doosje zitten en dus niet zo snel zullen breken tijdens verzenden.
Jammer dat er nu geen 10 meer in een rol zitten, maar het is zeker een aanrader.
Op hun site (klik) kan je lezen welke ingrediënten ze hebben gebruikt. 2 thoughts on “Glutenvrije Beschuiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *