16 mrt

Glutenvrij verhaal genomineerd

Vorig jaar heb ik een verhaal geschreven voor jij en Overijssel waar iemand mij attent op maakte en zei dat dit wel wat was voor mij.
Na heel wat heen en weer gemaild te hebben over het verhaal is het dan toch op de website van Jij en Overijssel gezet.
Tot voor ongeveer een maand terug konden mensen stemmen op een verhaal wat op de website stond, zo ook op mijn verhaal, die je hier kan lezen ( klik)
Wat vond ik het moeilijk om mensen te vragen of ze op mijn verhaal wilden stemmen, ik kan beter een product promoten dan mijn eigen verhaal.
Toch heb ik het tot vervelends toe gevraagd via allerlei media en forums.
Had niet verwacht dat er zo weinig mensen zouden stemmen dus weer vragen en vragen om toch op mijn verhaal te stemmen.
Ik keek bijna dagelijks hoe het allemaal ging en zag dat ik een keer op de tweede plek stond, maar al snel zakte ik een plaats, dus weer vragen aan mensen om te gaan stemmen op mijn verhaal.
Afgelopen maandag 10 maart 2014 was de laatste dag dat ze konden stemmen, en woensdag kreeg ik te horen dat mijn verhaal genomineerd was waarvan de uitslag op 20 maart 2014 zal zijn.
Ik kreeg een mail van Jan Swagerman, hij feliciteerde mij en nodigde mij uit om samen met andere mensen te komen eten en ondertussen te babbelen over de verhalen, want er staan bijna 100 verhalen op de website.
Ik heb natuurlijk wel gevraagd of ze rekening konden houden met mijn dieet, wat ik bevestigd kreeg, wat erg fijn is natuurlijk.
Samen met mijn kinderen en mijn man gaan we donderdag naar Zwolle waar ze van het winnende verhaal een kort filmpje maken, ik val in ieder geval in de prijzen wat leuk is, Jan vertelde dat ik zeker een boekje zal krijgen maar dat zien we donderdag wel. 
Ben heel erg benieuwd welk verhaal gaat winnen, ik vind het verhaal van Lisa het meisje dat graag prinses wilde worden een pakkend verhaal.
We wachten af en zien donderdag wel!

4 thoughts on “Glutenvrij verhaal genomineerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *