11 jun

Glutenvrij nieuws van McDonalds

Glutenvrije Burgers.

 
Op dit moment biedt McDonald’s Nederland geen burgers aan die glutenvrij zijn. De broodjes bevatten gluten, het rundvlees niet. Wel krijgen ze af en toe wel een verzoek binnen voor een glutenvrije burger. Ze vinden de wensen en behoeftes erg belangrijk en gaan daarom onderzoeken of ze een glutenvrij broodje aan kunnen bieden na verloop van tijd.
 
Echter bij de competitie is het niet mogelijk om een glutenvrij broodje aan te bieden. Toch kunnen mensen die gebonden zijn aan een glutenvrij dieet genieten van de burgers. De hamburger, Cheeseburger, Bic Mac en Quarter Pounder zijn zonder broodje te bestellen. Als je een eigen glutenvrij broodje meeneemt, kan je er dus je eigen burger maken. Daarnaast bieden ze andere glutenvrije producten zoals McSalad Shakers Ham-Kip en Tonijn, Franse Frietjes, de Side Salad, de toetjes sundae IJs met chocolade topping en de snoeptomaatjes aan.
 
De wens dat er een glutenvrijbroodje komt is er nog steeds, ik wens McDonalds heel veel succes met de onderzoeken naar een glutenvrij broodje!
Tevens wens ik de 3 bekendste burger heel veel succes en feliciteer ze van harte met het behaalde resultaat, zet hem op jongens!

One thought on “Glutenvrij nieuws van McDonalds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *