20 feb

Glutenvrij broodje bij McDonalds

Vandaag kreeg ik fantastisch nieuws van McDonalds, zal mijn droombroodje toch waarheid worden. Ik ben benieuwd of ik ook bij de pilot mag zijn, mijn dag kan niet meer stuk na onderstaand bericht.

McDonald’s houdt crisis buiten de deur
AMSTERDAM – Terwijl horecabestedingen steeds meer onder druk staan, heeft fastfoodketen McDonald’s afgelopen jaar met omzetgroei kunnen afsluiten.

© ANP

In 2012 rekenden Nederlandse consumenten een recordbedrag van 647 miljoen euro af voor hamburgers, frietjes en salades. Dat is 3,3 procent meer dan in 2011, blijkt uit cijfers die de Nederlandse tak van het bedrijf woensdag naar buiten bracht.
”Als je daarbij bedenkt dat mensen door de crisis over het algemeen juist minder buiten de deur zijn gaan eten, is dat een resultaat om trots op te zijn”, zegt algemeen directeur Jo Sempels. etc.

Naast de bekende Big Mac staan bijvoorbeeld ook diverse salades, de McKroket en een speciale satéburger op de menukaart. ”Onlangs is uit een onderzoek naar voren gekomen dat er ook veel vraag is naar een glutenvrij broodje. Dat gaan wij dit jaar in een pilot uitproberen”, vertelt de topman.

Vanaf eind maart zal Sempels de Nederlandse consument bovendien op grote schaal gaan informeren over de hoge kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. McDonald’s wil onder meer benadrukken dat het alleen werkt met 100 procent echt rundvlees.
Investeringen

Goed hé, bedank, Gerda en alle die er aan meegewerkt hebben.

 

3 thoughts on “Glutenvrij broodje bij McDonalds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *