13 mei

Foodconnect

                                                   

 

Voor iets meer dan een maand geleden las ik een leuk verhaal in de krant over Foodconnect.

Het trok mijn aandacht omdat ze ook glutenvrije maaltijden kunnen leveren, dat wilde ik wel graag een keer zien omdat je vaak niet ziet wat er achter de schermen met de voeding gebeurt.
Er stond ook in dat ze een gratis rondleiding geven met een kleine opdracht er aan vast.
Via Facebook heb ik mensen gevraagd of ze mee wilden, de eerste datum ging niet door en de datum die ze daarna hebben geprikt viel precies in de mei vakantie.
Samen met mijn man en nog twee personen meer zijn we gezamenlijk op bezoek gegaan bij dit bedrijf voor een 2 uur durende presentatie.
                                           

We werden verwelkomt in een kamer waar we eerst koffie of thee kregen en een voorlichting over dit bedrijf, hierna volgde de rondleiding.
Het viel ons op hoe open het bedrijf was met erg veel glas en zo konden we een kijkje in de keukens nemen. 
De keuken voor alle diëten was helemaal apart van de grote gaar keuken, daardoor is contaminatie uitgesloten. De maaltijden uit deze keuken worden als eerste verwerkt.
Na de keukens kwam er een maaltijdkeuze automaat voorbij, waaruit je een keuze menu kunt kiezen deze komt zo uit de vriezer.

Daarna was er een gelegenheid om te proeven van 5 verschillende maaltijden. Alles viel bij iedereen in de smaak, net zoals het thuis smaakt.

Ze hebben naast verse maaltijden ook diepvries maaltijden niet alleen 1 persoons-verpakking  maar ook voor meerdere personen te bestellen en beleg per 2 plakjes verpakt, voor iemand die alleen woont en zelf slecht ter been is.
De maaltijden worden via vaste routes en bezorgdagen afgeleverd door een vaste bezorger.
                                              

 
Voor meer informatie over dit bedrijf zie hier (klik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *