29 jul

Domino’s pizza glutenvrij?

Iedere week krijgen we een folder thuis van Domino’s, dat ziet er allemaal zo lekker uit dat ik ze gemaild heb.
Ik wist dat ze er al mee bezig waren in Nederland en zou het wel erg fijn vinden als wij er ook wat zouden kunnen bestellen.
Het zal wel erg moeilijk zijn als ze alle bodem’s zelf maken en dan ook nog een glutenvrije bodem van glutenvrij meel maken waar de andere pizza bodems ook klaar gemaakt worden.
Ook als ze zouden gaan werken met kant en klare bodems is de kans op besmetting nog erg groot. 

Gelukkig heb ik genoeg pizza’s bij de Makro gekocht en kan ik nog een poosje verder.
Maar goed, ik kreeg een erg duidelijk antwoord van hen.
Dit mailden ze terug.

 Nog even terugkomend op de vraag naar de glutenvrije pizza’s. Wij zijn voorlopig gestopt met de verkoop van glutenvrije pizza’s in de 10 testwinkels. Reden daarvoor is dat de bereiding van een glutenvrije pizza zoals wij die ontwikkeld hebben de operatie in de winkel op dit moment teveel vertraagd. Er zal onderzocht worden op welke manier er eventueel toch glutenvrije pizza’s verkocht kunnen worden, wat een landelijke uitrol en de verkoop van een glutenvrije pizza op dit moment niet mogelijk maakt. De testresultaten zullen worden gebruikt om op termijn een eventuele beter passende invulling te geven aan de verkoop van een glutenvrije pizza. Op welke termijn en op welke manier dit ingevuld wordt is op dit moment helaas nog niet duidelijk. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben! Met vriendelijke groet, Elke van Dongen Afdeling Operations Domino’s Pizza Nederland .

Pizza’s van Domino’s zit er dus voorlopig nog niet in, maar alles heeft zijn tijd nodig en wie weet op lange termijn komen ze er toch mee op de markt.
We kijken er toch wel naar uit! Geduld is een schone zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *