31 mei

De Broederkappel

Ik kreeg via mijn facebookpagina glutenvrijhoorterbij (klik) een verzoek van iemand die als gastvrouw werkt bij  een High tea en een lunchlocatie om wat reclame te maken. Als iemand zich inzet voor mensen met coeliakie kon ik het niet laten om dit toe te zeggen.
Heb haar mijn mailadres gegeven en kreeg onderstaande mail.
 
Mijn naam is Liselotte van Schaijk, gastvrouw van High Tea en lunch locatie de Broederkapel in Veghel. In mijn zoektocht naar facebookpagina’s over een glutenvrije en/of lactosevrije levensstijl, ben ik terecht gekomen op deze pagina.
Een facebookpagina zoals deze is erg waardevol voor veel mensen en ik vind het super dat je op deze manier aandacht besteed aan een glutenvrij levensstijl.
Ik vind het net zo belangrijk als jij, om aandacht te besteden aan gluten- en lactose intolerantie, zodat iedereen kan genieten van lekker eten. Daarom heeft de Broederkapel sinds kort een compleet Gluten-,Lactose- en Tarwevrije High Tea aan haar assortiment toegevoegd!  De High Tea bestaat o.a. uit scones, clotted cream (ja echt waar!), muffins, taartjes en meer.

Mij lijkt het een perfect moment om op deze manier aandacht te besteden aan Coeliakie en onze bijzondere high tea te introduceren aan mensen met een gluten- en/of lactose intolerantie. Het is immers Coeliakiemaand en dit is toch geweldig nieuws voor high tea liefhebbers?! Ik zou het ontzettend waarderen als je een artikel wilt plaatsen op je Facebookpagina en/of onze berichten wilt delen. A.s. vrijdag lanceren we ook nog eens een reserveringsactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *