31 okt

Burger King

Heb vandaag een mail gestuurd naar Burger King en kreeg deze avond al een antwoord.

Bedankt voor uw verzoek aan Burger King Nederland.

Ik heb uw mail doorgestuurd naar onze afdeling productontwikkeling, zodat zij kunnen onderzoeken of een introductie van glutenvrij brood in Nederland tot de mogelijkheden behoort. Ik hoop dat de burgers van de Burger King binnenkort verkrijgbaar zijn met glutenvrij brood!

Met vriendelijke groet,

Burger King Nederland B.V.

Ik heb natuurlijk de namen weg gehaald, maar ben erg blij met dit antwoord, toch ben ik benieuwd wie er eerder met een glutenvrij broodje komt Burger King of McDonalds??
Leuk als er iets zou gebeuren in deze branche het is een win, win situatie, mensen met kleine kinderen die ook coeliakie hebben laten hun kind niet alleen gaan maar komen samen met broertjes of zusjes.
Het is de hoogste tijd dat ze niet alleen in het buitenland verkrijgbaar zijn maar ook in Nederland, we kunnen toch niet achter blijven in ons land!

10 thoughts on “Burger King

  1. Leuk om ze tegen elkaar uit te spelen. Wie is het eerst? Zijn zij geinteresseerd in extra (glutenvrije) tevreden klanten?
    Ik ben benieuwd… Succes met deze nieuwe 'strijd'!

  2. Mirjam, ik ben ook erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren, als het in het buitenland kan moet het hier ook kunnen. Ze eten in het buitenland bij de Mac ook al glutenvrije wraps, dat willen wij ook toch….

  3. Wat goed dat je ze zo scherp houdt!
    Ik ben al heel erg blij dat het de afgelopen jaren steeds makkelijker geworden is om buiten de deur glutenvrij te eten maar ketens zoals de Burger King en de Subway, als die meedoen, dat zou helemaal fijn zijn omdat ze op zoveel plekken zitten!

  4. Wat een goed initiatief, en laten we hopen dat er ook daadwerkelijk wat mee gedaan wordt! Ik was vorige week in Stockholm, en daar kun je bij MacDonalds inmiddels gewoon een hamburger met een glutenvrij broodje krijgen, en bakken ze de friet ook in schoon vet.

  5. Philippa, ik heb zelf al gegeten bij de Mac in Spanje, een vriendin in Noorwegen ook bij Burger King die hebben ook al een glutenvrij broodje en een wrap. Ik weet zeker dat ze er wat mee gaan doen ­čśë

  6. Heel goed idee om mailtjes te versturen aan Burgerking en MacDonalds. Ben nu een half jaar glutenvrij en mis het spntaan ergens gaan eten. Heb inmiddels ook mailtjes gestuurd naar beide bedrijven. Hoe meer mensen vragen om glutenvrije producten, hoe groter de kans dat ze er gaan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *