14 dec

Bakles bij Freefrom in Apeldoorn

Sinds een week of 4 zit er in Apeldoorn een glutenvrije winkel, genaamd Freefrom.
Ik las dat ze een bakles hielden voor mensen die glutenvrij moeten eten, net als ik. Heb me geen moment bedacht en me opgegeven.
In de winkel werden we opgevangen door de bakinstrutrices Jantineke en Paula. We kregen drinken aangeboden met een stukje cake, gebakken door Jantineke.

 

Na een voorstel ronde kregen we allemaal recepten die we zouden gaan bakken, eerst het deeg voor de koekjes gemaakt en dat moest goed koud worden dus alles in de vriezer gelegd door de Jantineke zodat we het later weer konden gebruiken om er koekjes uit te steken.
Hierna beslag gemaakt voor een kleine tulbandcake en een ander klein vormpje, wat de oven in ging toen het klaar was.
                                                  

Toen alles in de oven stond mochten we koekjes uit het deeg steken wat nu koud genoeg was. Er was een man die ook bakles volgde en die bakte een hart voor zijn vriendin, wat erg lief was, ze zat binnen toen het uit de oven kwam en kreeg het vers gebakken koekjes in haar hand. 

                              

Nadat alles klaar was en we de koekjes en cake hadden verdeeld, kregen we nog een goodiebag van de eigenaar van Free From, omdat dit de eerste dag was dat er een bakles werd gegeven, dat was nog eens een verrassing.  Op de foto kan je zien wat er allemaal in zat!

 
Paula trakteerde ons op chocolade brownies voor we maar huis gingen.
                                             
Het was een leuke middag en zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt Paula, Jantineke en Free from voor jullie inzet.

2 thoughts on “Bakles bij Freefrom in Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *