17 feb

Bakkerij t’Stoepje

Het lijkt wel of er overal glutenvrije producten bij komen wat op zich er goed is want dan krijg je concurrentie en kan de prijs misschien ook wat naar beneden.
Bij de Jumbo en C 1000 ligt het brood al in de winkel, en bij Bakkerij t’Stoepje ligt het op de markt, nog niet overal maar je kan het bij ze bestellen dan nemen ze het mee voor je. Het stond in de nieuwe weekfolder zie hier (klik)
Ben zaterdag gelijk bij ons naar de markt geweest maar de koopman vertelde dat hij alleen wat mee had genomen voor een vrouw die wat besteld had, hij vond het brood ook erg duur en ik vertelde dat er bij de Jumbo en C 1000 ook glutenvrij brood te koop is en dat is ook niet goed koop. IK vond het jammer dat ik niet wat kon kopen en dus ook niet kan proeven. Zag dat ze ook op de huishoudbeurs staan met een leuke aanbieding van 5 euro voor de nieuwe producten.

Het lijkt wel of het modern wordt in de wereld om glutenvrij te gaan eten, als je echt coeliakie hebt kun je niet anders dan glutenvrij eten, dat is de andere kant van de hype, mensen die zomaar glutenvrij gaan eten omdat het gezonder is, hebben geen last als ze een fout begaan terwijl wij dat wel hebben. Maar goed, ieder zijn/haar keus, ik heb geen keus. Ben blij dat er steeds meer op de markt komt, dat was voor 10 jaar geleden wel anders.

5 thoughts on “Bakkerij t’Stoepje

  1. Bij ons op de markt hadden ze gewoon vanalles bij zich…dus ik fiets zo weer die kant op! De kinderen vonden het nl heerlijk brood! Dus misschien de moeite waard om het toch eens te bestellen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *