16 jul

Lasagne 3

 Lasagne 3.

Benodigdheden :

1 pak lasagnebladen b.v van Albert Heijn.

1 courgette.

Bakje kastanje champignons.

1 zakje Italiaanse roerbakgroente.

1 pond gehakt h.o.h.

1 eetlepel oregano.

1 zakje geraspte oude kaas.

1 pot tomatensaus met kruiden van Grand’Italia. ( 690 gram)

1 eetlepel olie.

1 ovenschaal.

Was en snij alle verse groente grof en zet ze klaar om te gebruiken

Doe de olie in een wokpan en laat het warm worden, bak er de gehakt rul in en voeg de Italiaanse wokgroente , de champignons en courgette toe en bak dit goed door. Voeg de pot tomatensaus toe en laat alles ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen. Draai de warmtebron uit en laat alles een beetje af koelen.

                                                             

Zet de ovenschaal klaar en begin met een laagje saus dan de eerste laag lasagne bladen en wissel dit af toe de laatste lasagne bladen afgedekt zijn met de saus, verdeel de geraspte kaas er over en zet het afgedekt tot gebruik in de koelkast.

                                                         

Verwarm de oven voor op 180 graden en plaats de schaal ongeveer 40 minuten in de oven. Serveer de lasagne met fijne gesneden ijsbergsla.

Eerder heb ik al lasagne gemaakt van mini sheets wat ook er lekker was dit kan je hier lezen (klik).

De lasagne van Peak Free from viel ook erg in de smaak, dit recept staat hier. (klik)

Ik hoop dat er een lekker recept voor je bij zit!

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *