05 nov

Bolletje

Aangezien er al heel wat bekende producten op de markt zijn gekomen o.a glutenvrije ontbijtkoek van Peijnenburg (klik) pannenkoekmeel van Koopmans (klik) koekjes van Verkade (klik) glutenvrije pizza’s van Dr.Oetker (klik) rijsttoast van van der Meulen (klik) zelfs bij de Makro verkopen ze glutenvrije pizza’s lees hier (klik) kon ik het niet laten om Bolletje een mail te sturen aangezien deze firma over is genomen door een Duits Concern. 

Mijn vraag was naar een glutenvrije beschuit en kreeg onderstaand antwoord:

Het is bij Bolletje (klik)helaas nog niet mogelijk glutenvrije producten te maken. Het spijt ons dat we u nog geen ander antwoord kunnen geven als dus Bolletje.

Heb toch opnieuw gemaild om een glutenvrij product te maken wat niet eens een beschuit hoefde te zijn maar een ander product voor de mensen die glutenvrij moeten eten.

Dit kreeg ik als antwoord:

Bolletje is inderdaad overgenomen door een Duits bedrijf, maar dat betekent niet dat de productieomstandigheden veranderd zijn. Ook nu worden onze producten en een beperkt aantal productieruimtes gemaakt, met als gevolg dat het helaas niet mogelijk is onze producten gegarandeerd glutenvrij te bakken. Het spijt ons dat we geen ander antwoord hebben.

Ik hoop toch dat ze in gaan zien met hoeveel mensen we glutenvrij moeten eten en dat de markt er open voor staat, het zou mooi zijn als ook zij een nieuw product op de markt kunnen brengen, maar wat niet is kan nog komen hopelijk.

Ik hou van een beschuitje met aardbeien en ben blij dat mede door dit bedrijf het mogelijk is gemaakt dat ik het weer kan eten.

Bolletje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *