31 mei

glutenvrijinmei

Glutenvrij in mei.

Het is inmiddels de laatste dag van mei, en iedereen heeft op zijn of haar manier aandacht weten te geven aan coeliakie om er meer bekendheid aan te geven.

Germany’s Delicatessen.

Ook ik heb me ingezet zo goed als het kon, de zaak waar ik voorlichting en folders mocht delen heeft besloten om ook voor glutenvrije mensen klaar te maken in haar zaak Germany’s Delicatessen, haar menukaart staat inmiddels op haar facebookpagina waar ook de glutenvrije producten op vermeld staan.                                       .

Er stonden ook mensen van het coeliakiekidskamp (klik)om hun kamp te promoten en ook om voorlichting te geven omtrent coeliakie en een kind een onbezorgd weekend aan te kunnen bieden, wat zij al meer dan 10 jaar doen. Zelf heb ik Yakult flesje beplakt en gevuld met manna voor een verkoop om ook zo geld binnen te halen voor dit prachtige kamp.

                              

Hoeve Ravenstein.

Als Bloggers kregen we ook een afscheidsborrel aangeboden door de organisatie wat geweldig was geregeld. Vooraf kon iedereen zich aanmelden voor een heerlijke goedverzorgde glutenvrije lunch (klik)bij Hoeve Ravenstein. Het was prachtig weer zodat we buiten konden zitten of gewoon lekker binnen voor wie het te warm vond.

Goodiebag.

Aan het eind van de dag kregen we allemaal een geweldige goodiebag mee naar huis. Ik mocht een gezin blij maken waar 3 mensen coeliakie hadden, dus had ik mijn auto lekker vol gepakt met allerlei spullen die over waren. Op zondagavond heb ik deze mensen verrast met heel veel lekkere glutenvrije producten, ze waren mij enorm dankbaar, alleen al om die blijde gezichtjes van de kinderen te zien deed mijn hart smelten. Thuis kreeg ik een enorm leuk berichtje van deze mensen die ik een warm hart toe draag, dat ze zo dankbaar waren omdat ik zoveel had gebracht. Met liefde gegeven en hoop dat ze er lekker van kunnen genieten. Zelf had ik ook een goed gevulde goodiebag waar enorm veel in zat, ben alle leveranciers dankbaar dat ze ons dit hebben gegeven en ook Denise van glutenvrije blog  (klik)die voor de sponsoring heeft gezorgd.

Al met al was het een geweldige maand met veel aandacht voor coeliakie. 

Bedankt organisatie van de coeliakiemaand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *